Meerlagig parket,
meervoudig genieten

Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Onze ruime collectie parket in eik, bamboe en exotische houtsoorten biedt een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert. Wij beschikken over de jarenlange ervaring, de onontbeerlijke kennis en het aangeboren gevoel om de geheimen van hout te doorgronden. Onze houten parketvloeren geven u een zalig gevoel van luxe en comfort, voor een haalbaar budget. Zo krijgt uw thuisgevoel voet aan de grond. Kijk, geniet en pluk ideeën voor uw interieur.

Populaire producten

Op zoek naar leuke ideeën?

Op zoek naar een Lalegno dealer in jouw buurt?

  • De hoogmis van de Belgische bouwwereld is weer voorbij. De Lalegno-stand bleek zeer in trek, maar jij vond geen tijd om ons te bezoeken. Geen nood! Wij brengen je graag een overzicht van alle trends die je hebt gemist.

  • Ben je op zoek naar een nieuwe look voor jouw thuis? Parket brengt je warmte en sfeer. Kom maar eens langs op onze stand 06-214 tijdens Batibouw, bekijk onze nieuwe collecties en ontdek hoe gezellig een parket kan zijn.