Dit heb jij gemist op Batibouw 2019

De hoogmis van de Belgische bouwwereld is weer voorbij. De Lalegno-stand bleek zeer in trek, maar jij vond geen tijd om ons te bezoeken. Geen nood! Wij brengen je graag een overzicht van alle trends die je hebt gemist.

Trendy kleuren in de ROVERE-collectie

Centraal dit jaar staat onder andere de update van de ROVERE-collectie. ROVERE,  het Italiaanse woord voor eikenhout, is precies wat je krijgt als je een lamelparket van dit eigentijdse merk aankoopt. Het hippe zustermerk van Lalegno focust immers volledig op betaalbare eiken parketvloeren voor jonge, trendy (ver)bouwers die weg willen van de traditionele kleurkeuzes voor hun interieur, maar voor de vloer van hun woning toch opteren voor een duurzaam en natuurlijk alternatief.

Na grondige analyse en nauwgezette research waarbij onze designers consciëntieus op zoek gingen naar hét ultieme kleurenpalet dat aansluit bij de trends van hedendaags wonen en comfort anno 2019, worden aan de ROVERE-collectie worden dit jaar maar liefst vijf stijlvolle nieuwe kleurafwerkingen toegevoegd. Dat maakt van deze reeks een verzameling van in totaal 16 uiterst smaakvolle vloerbekledingen die moeiteloos iedereen over de streep kunnen trekken.

Hou de volgende tijd onze blog in de gaten, like ons op facebook of volg ons op Instagram. De nieuwe ROVERE-vloeren met ronkende namen als PIEMONTE, PRIORAT, EPERNAY, CHIANTI en BRUNELLO worden er uitgebreid voorgesteld. Wil je de vloeren zelf bekijken, loop dan even binnen bij een Lalegno-verdeler bij u in de buurt.