Wall Esthetics Tumbler - Uithangbord Lance SPRL

De nieuwe designtrend in 2017 is houten wandbekleding. De houten 3D-panelen voegen een gevoel van intimiteit toe aan de ruimte. En toch, hoewel de wandpanelen een elegante gezelligheid creëren, leiden Lalegno Wall Esthetics de aandacht niet af van de algemene hedendaagse designer look.


Wij gingen onlangs een kijkje nemen bij Lalegno-verdeler Lance SPRL, die koos voor de Tumbler als uithangbord voor zijn toonzaal. Zaakvoerder Guy Jerusalem legt uit waarom. “De Lalegno Wall Esthetics collectie staat uitgestald in onze toonzaal en klanten zijn daar steevast meteen enthousiast over. Vaak houden mensen van de gedachte om houten wandbekleding te plaatsen, maar kunnen ze zich niet echt voorstellen hoe zo’n wand er zal uit zien.


Daarom zijn we aan de slag gegaan met de Tumbler, één van de prachtige bekledingen in Europees eikenhout van Lalegno Wall Esthetics. We hebben meteen de volledige muur aangekleed, want de Tumbler is heel makkelijk te plaatsen. Ik heb de panelen zelf eigenhandig aan de steunmuur vastgevezen. Bovendien paste de Tumbler precies. Er was hier dus geen “afval”. En ook om er snel en eenvoudig een logo of zo aan te bevestigen, is dit een zeer goede keuze.”


Realisatie:


     

 


 


 


 
PRODUCT


TUMBLER


EIK


TUMBLER