Sterrenresto-wand

15-CLASSIC-180-INV-BARN-DESIGN

Maak kennis met CY, een gastronomisch pop-uprestaurant dat je tijdens de zomer van 2016 aantreft op het strand van Knokke-Heist. Ze kozen voor een stijlvol interieur, met een opvallende wandbekleding in eikenhout.


De muur, die er even fantastisch uitziet als het overheerlijk menu van Belgische sterrenchefs Filip Claeys, David Martin en Roger Van Damme zelf, werd bekleed met de 15-CLASSIC-180-NOV-BARN-DESIGN. Dit absoluut unieke blokjesparket in gekliefd eikenhout heeft een look vergelijkbaar met die van kopshouten vloeren, met blokjes van 9 op 9 cm en maakt deel uit van de Barn-collectie van Lalegno.


Het parket / muurbekleding is speciaal ontworpen met het oog op de vlotst mogelijke plaatsing. Daarom dus geen tijdrovende, losse houten blokjes, maar lange, brede planken, die uitgerust zijn met een handig tand- en groefsysteem en dus snel en makkelijk te plaatsen zijn. Uiteraard zijn de planken van dit parket samengesteld volgens dezelfde ingenieuze principes als die van onze andere meerlaagse parketvloeren, zodat je er vanop aan kan dat ze de grootst mogelijke stabiliteit genieten en combineerbaar zijn met vloerverwarming.


De BARN DESIGN is er in een onbehandelde versie waarmee je volledig je eigen ding kan doen. Je kan dit parket dus zelf afwerken of laten afwerken in een tint die jouw interieur nog unieker maakt. Of misschien kies jij voor de natuurlijke kleur van echt eikenhout en ga je, zoals hier in dit luxueuze beach restaurant, voor de NOV-versie, stevig beschermd met een onzichtbare vernis.   


   


   Product