Pure huiselijkheid

Wil jij dat in jouw interieur warmte, gezelligheid en huiselijkheid centraal staan? Dan kies je uiteraard voor een sfeervolle parketvloer. De 15-CLASSIC-189-LATOUR van Lalegno, met zijn robuuste, romantische en natuurlijke elementen en hartverwarmend kleurenpalet, past perfect in dit plaatje.


Stabiel parket met pit

Met een duurzame Lalegno-vloer haal je een technologisch hoogstandje in huis. De meerlaagse opbouw maakt je parket stabieler. Zo kan je het vlot combineren met vloerverwarming. Ook de vloer zelf plaatsen is voor handige Harry’s geen enkel probleem, dankzij het makkelijke tand- en groefsysteem.


De planken van deze vloer zijn 15mm dik met een toplaag in massief eikenhout van 4mm. Voor de eikenhouten toplaag wordt hout geselecteerd met mooie en goed afgewerkte knopen en met net díe natuurlijke kleurnuances die je vloer meer karakter geven. De toplaag is diep gerookt en nadien beschermd met een olie in natuurkleur die het karakter van de eik accentueert. Het resultaat is een prachtige vloer vol pit.


Voor wie houdt van gezelligheid

Door zijn diepe warme kleur is de LATOUR dé perfecte vloer voor interieurs in landelijke Country Cottage stijl of retro vintagestijl, maar ook ideaal voor wie houdt van een stukje Hollywood glamour, de lodge look of shabby chic. Deze gestabiliseerde houten vloer staat trouwens beeldig in iedere woning, jong of oud, nieuw of gerenoveerd.


Heeft u nog andere vragen? Een erkende Lalegno-dealer bij u in de buurt zal u graag met raad en daad bijstaan.


Realisatie: