PIEMONTE, breng licht in je interieur

14-CLASSIC-190-PIEMONTE-B

De 14-CLASSIC-190-PIEMONTE-B is gloednieuw binnen de ROVERE-collectie van Lalegno en schept al meteen hoge verwachtingen. Onze vloerdesigners stemden dit lamelparket doelbewust af op een trendy publiek dat kiest voor de lichte interieurtrends van het Scandinavische design.


Knus als in het Hoge Noorden


Scandinavië: nergens ter wereld weten ze beter hoe je tijdens donkere winterse dagen sfeer en gezelligheid in je woning brengt. Met bleke houten vloeren wordt een gevoel van licht en ruimte geschept. Daarin kan je dan weer de nodige spanning en contrast brengen met speelse, kleurrijke accenten. Zo krijg je een frisse, hedendaagse stijl waarin het aangenaam toeven is.


De PIEMONTE is een eiken vloer met vrij brede planken (19 cm) in lichte houttinten. Hij leent zich uitstekend voor woonstijlen waarbij wit de boventoon voert. Door de keuze voor Europees karakterhout krijgt je woonkamer, keuken of slaapkamer direct meer diepgang en een intiemere sfeer. Die authenticiteit wordt nog versterkt door de eiken toplaag lichtjes te borstelen en de nerf te bewerken met een witte patina. Voor de vloer bij je thuis terecht komt, wordt iedere plank daarna eerst nog minutieus met een witte olie afgewerkt, zodat het voor jou eenvoudig is hem jaar na jaar net zo mooi en fris te houden als meteen na plaatsing.


Duurzaam hout


Bij Lalegno opteren we consequent voor meerlaags parket, ook voor het ROVERE-assortiment. De PIEMONTE heeft een drielaagse constructie, met een toplaag van 3 mm in eik, ondersteund door twee stabiliserende lagen snelgroeiend populierenhout. Door een kleinere hoeveelheid nobel eikenhout te gebruiken voor onze houten vloeren en mee te werken aan duurzaam bosbeheer, zetten we ons dag na dag ten volle in voor natuurbehoud.


Handig te plaatsen


De PIEMONTE is, zoals vele vloeren bij Lalegno, voorzien van een tand- en groefsysteem en is dus makkelijk en snel te plaatsen. Ben jij een Handige Harry, dan kan je dat wellicht zelf met behulp van onze plaatsingsinstructies. Zoniet, dan zal een vakman in één van de Lalegno-verkooppunten graag jouw vloer deskundig komen installeren.


Product