NOIRMOUTIER: thuis in alle stijlen!

Evasion is de verzamelnaam voor een reeks van zes eiken meerlaagse parketvloeren die door hun warm en veelzijdig kleurenpalet stuk voor stuk een zuiderse, ontspannen vakantiesfeer oproepen. Kiezen voor Evasion is dus inderdaad kiezen voor een ontspannen levensstijl, met een comfortabele eikenhouten vloer die niets dan voordelen biedt.


Eén van de mooie Lalegno-vloeren die deel uitmaken van deze collectie is de 14-ABCD-189-NOIRMOUTIER-B met zijn warme bruintinten die de vloer een licht exotische look geven en de basis kunnen vormen voor zeer uiteenlopende interieurstijlen.


Combineer dit parket bijvoorbeeld met robuust en donker meubilair en lichte muren om de gezellige, tropische sferen van de koloniale stijl op te roepen. Of schep met de NOIRMOUTIER het ideale grondvlak vormen voor je trendy fifties design meubels, in combinatie met heldere, krachtige kleuren die een statement maken. Hou je meer van rustiek? Ook dan is dit een leuke vloer die zal zorgen voor contrast bij het blekere hout van kasten in landelijke stijl.