INVISIBLE: Onzichtbare bescherming voor je parket!

3mm echte eik


De 14-CLASSIC-189-INVISIBLE-B is één van de ROVERE-vloeren. Dat is het budgetvriendelijke segment binnen het Lalegno-aanbod. Het gaat hier om samengestelde eikenhouten parketvloeren met een toplaag van 3mm en een verstevigende onderbouw van in totaal 11mm. Door zijn meerlaagse opbouw scoort ROVERE-parket goed op stabiliteit en ook qua comfort en levensduur doen deze vloeren het uitstekend.


Charmant rustiek


Met een ROVERE-vloer haal je een prachtig stukje natuurlijke charme in huis. Dat komt omdat voor dit parket speciaal eikenhout geselecteerd werd met een Classic-sortering. Fraaie knopen, netjes afgewerkt en opgevuld, sieren het mooie hout. De speelse verschillen in de licht- tot donkerbruine tinten van eik maken je vloer nog aantrekkelijker en laten hem er stijlvol rustiek uitzien.


Toegevoegd karakter


Het eikenhout voor dit parket werd bovendien lichtjes geborsteld. Met een metalen borstel worden overtollige, zachtere vezels weggehaald. Het harde hout van je vloer krijgt door die bewerking een diepere, meer intense structuur en de nerftekening valt beter op. Dat zorgt ervoor dat je meerlagenparket er geraffineerd uitziet, meer karakter uitstraalt en bovendien zeer prettig aanvoelt.


Onzichtbare bescherming


Deze vloer heeft dus een krachtige, overtuigende uitstraling. Die wil je uiteraard bewaren en beschermen. Daarom werd hij afgewerkt met een onzichtbare vernis met een lage glansgraad, die ervoor zorgt dat de kleur van vers gezaagd eikenhout bewaard blijft. Zo kan je op deze parketvloer comfortabel leven. Je hoeft niet onnodig bang te zijn voor vlekken, het onderhoud gaat snel en makkelijk.


Sfeer in huis


Dit type parket sluit bovendien perfect aan bij elk type interieur en in eender welke ruimte: het komt prachtig tot zijn recht in een tijdloze slaapkamer, geeft de gewenste klassieke touch aan woonkamers in landelijke stijl en contrasteert op sublieme wijze bij het design meubilair van moderne lofts. Met een eiken vloer als deze kan je nooit in de fout gaan.


Nog meer weten? Bekijk dan snel de informatievideo over deze vloer. Daarna houdt niets je nog tegen om meteen de 14-CLASSIC-189-INVISIBLE-B te bestellen je parketplaatser. Of misschien wil je er als handige doe-het-zelver je eigen DIY-project van maken? Dat kan vanzelfsprekend ook!


Realisatie: