Design van binnen en van buiten

Dit ultramoderne kantoorgebouw is een architecturaal uniek pand. Bij het ontwerp ervan werden kosten nog moeite gespaard werden om een aangename en functionele omgeving te creëren voor klanten zowel als werknemers. 

Dat er bij het uitwerken van dit concept goed nagedacht werd over praktische aspecten, valt meteen op, ook in de kantoorruimtes zelf: doordachte en opvallende lichtpartijen, ergonomisch en strak designmeubilair en, inderdaad, een zeer bijzondere parketvloer. Er werd gekozen voor de 15-CLASSIC-189-PINOTGRIS-B van Lalegno. 

De milde, naturelle kleur van deze rustieke vloer zorgt voor de sfeer en contrasteert buitengewoon mooi met het trendy wit van de muren en de kastenwand. Zijn gezellige, warme gloed krijgt de PINOTGRIS trouwens door hem lichtjes te roken, maar uiteraard ook door de voortreffelijk afgewerkte en stevig opgevulde knopen die speels het vloeroppervlak decoreren en het parket karakter geven. De toplaag van dit meerlagenparket wordt bij de productie licht geborsteld. Daardoor komt de nerftekening van het eikenhout hier prachtig tot uiting.

Voor de ontwerpers van dit kantoor was de gebruiksvriendelijkheid van de PINOTGRIS een belangrijk argument. Het parket is immers afgewerkt met een matte vernis. Concreet betekent dat dat het parket na plaatsing nauwelijks nog onderhoud vergt. Je kan het makkelijk reinigen met een lichtvochtig doek en de milde parketreiniger. Door af en toe ook de matte parket polish van Lalegno aan te brengen, maak je hem extra slijtvast en bestand tegen vuil en vlekken.