14-CLASSIC-190-BRUNELLO-B

BRUNELLO, een zonnige gloed voor je huis

De 14-CLASSIC-190-BRUNELLO-B is één van de nieuwste pareltjes van de Lalegno ROVERE-collectie. Eerder dit jaar werd de parketvloer al op groot succes onthaald tijdens Domotex, het vloerenmekka van Europa, en binnenkort wordt hij ongetwijfeld ook een hit op Batibouw. Logisch, want, met haar ROVERE-parket wil Lalegno jonge (ver)bouwers bewijzen dat een betaalbare vloer in uniek eikenhout voor hen de duurzame keuze is.


Maar wat maakt de BRUNELLO nu zo speciaal? Het antwoord is drieledig. Enerzijds is BRUNELLO-parket een hoogstandje van techniek, anderzijds is er de zonnige sfeer die zo typerend is voor dit meerlagenparket. Tenslotte houden we ook het onderhoud makkelijk en overzichtelijk voor jou.


Technisch vernuft


De BRUNELLO is een drielaags parket, samengesteld dus uit een drager (twee lagen populierenhout) en een toplaag van 3mm in onvervalste eik. Alle lagen worden kruiselings onder hoge druk met elkaar verlijmd. Die ingenieuze opbouw zorgt ervoor dat het hout een uitstekend balans heeft en zelfs met de populaire vloerverwarmingstechnieken gebruikt kan worden.


Warm kleurenpalet


Als basis voor dit type parket wordt Europees eikenhout gebruikt met een natuurlijke uitstraling. De eik wordt speciaal geselecteerd op zijn mooi afgewerkte knopen en karaktervolle houttekening. Dat hout ondergaat daarna verschillende schoonheidsbehandelingen. Zo wordt de eik gerookt om het een diepwarme kleur te geven, en geborsteld voor een doorleefde structuur. Het resultaat na een vakkundig kleuringsprocédé en na de afwerking met een houtolie is zeer bijzonder. BRUNELLO-planken brengen door hun vrolijke oranjebruine gloed de zon in huis en geven je interieur een licht en zomers gevoel. Onweerstaanbaar mooi!


Makkelijk schoon te houden


De geoliede BRUNELLO-vloer is handig schoon te houden. Step-by-step instructies voor een goed onderhoud, van meteen na de plaatsing van je mooie nieuwe vloer en voor heel veel gelukkig jaren nadien, vind je op onze site.