BARN-DESIGN tilt je woning naar een hoger niveau

15-CLASSIC-180-INV-BARN-DESIGN

Vloer of wand


Wist je dat steeds meer interieurontwerpers dit eiken parket gebruiken als wandbekleding? Dat is perfect mogelijk, uiteraard, en bovendien bijzonder mooi! Nu je dit weet, kan ook jij binnenkort wellicht uitpakken met de stijlvolle designer look van de BARN-DESIGN!


Eigentijds karakter


Dit parket hoort thuis in de BARN-collectie van Lalegno, een eigentijds assortiment gekliefde houten vloeren in eik, gekenmerkt door hun weerbarstige karakter, hun aangenaam aanvoelende houtstructuur in het oppervlak en mooi opvallende houttekening. Door zijn ongeëvenaard reliëf brengt de BARN-DESIGN stijl en warmte in huis.


Stevig en stabiel


Uiteraard zijn de planken van dit parket samengesteld volgens dezelfde ingenieuze principes als die van onze meerlaagse parketvloeren, zodat je er vanop aan kan dat deze vloeren de grootst mogelijke stabiliteit genieten en geschikt zijn voor toepassing met vloerverwarming.


Snel geplaatst


Het absoluut unieke blokjesparket in gekliefd eikenhout van Lalegno heeft een look vergelijkbaar met die van kopshouten vloeren, met blokjes van 9 op 9 cm. Het is speciaal ontworpen met het oog op de vlotst mogelijke plaatsing. Daarom bij ons dus geen tijdrovende, losse blokjes, maar planken van 14 blokjes lang en 2 blokjes breed, handig voorzien van tand- en groefsysteem voor een eenvoudige installatie.


Aangepast aan jouw stijl


Dit DESIGN-parket is er in een onbehandelde versie (15-CLASSIC-180-BRUT-BARN-DESIGN) waarmee je volledig je eigen ding kan doen. Je kan dit parket dus zelf (laten) afwerken in een tint die jouw interieur nog unieker maakt. Of misschien kies jij voor de natuurlijke kleur van echt eikenhout en ga je, zoals in de interieurs op de foto, voor de NOV-versie (15-CLASSIC-180-NOV-BARN-DESIGN), stevig beschermd met een onzichtbare vernis.


Meer advies nodig? Ga dan snel langs bij een Lalegno-verdeler! Die staat je graag bij met raad en daad.

Realisaties:
 


Product