Australian Beach House

15-CLASSIC-220-MONTRACHET-V/B

Dit luxueuze beach house is een plaatje om even bij weg te dromen! Het optrekje met een grondoppervlakte van maar liefst 500m² ligt in één van de mooiste stukjes van Australië, bij Terrigal Beach, New South Wales. Op het gigantische privédomein genieten de eigenaars onder andere van een zalig zwembad, een privé tennis court en een eigen aanlegsteiger. Het huis werd van boven tot onder ingericht door een vooraanstaand interieurarchitect. Ook de vloer moest uiteraard aan de hoge verwachtingen van zowel de designer als de bouwheer voldoen. Er werd dan ook gekozen voor een samengesteld parket van Lalegno met een moderne look en een prachtig eigentijds kleurenpalet van grijs-bruin-zwart, dat het luxegevoel in de woning nog intenser maakt. 

De 15-CLASSIC-220-MONTRACHET-V/B is één van de Antiq-vloeren van Lalegno. De vloer is gestructureerd en verouderd, een echte karaktervloer, dus. Daar zorgt onder andere het Old Wood Effect voor, een verfijnd antikeerprocédé waarbij diverse verouderingstechnieken subtiel worden toegepast op de knopen. Meer over deze en andere verouderingstechnieken lees je trouwens hier.

Het eigengereide karakter van dit meerlagenparket past wonderwel bij de strakke, hoogtechnologische look van het meubilair en de frivool gekozen accessoires. Het resultaat is uitzonderlijk mooi, een schitterend voorbeeld van de Australische design stijl.

Als extra accent koos de interieurstylist er bovendien voor om ook een wand met dezelfde parketvloer aan te kleden. De trendy gashaard contrasteert mooi met de eiken planken eromheen en vormt er de perfecte symbiose mee.


Realisatie:


     

Product