15-CLASSIC-260-BRUT-GHV-B: Charme troef !

Oud-entiek parket


Ben jij op zoek naar een parketvloer die aanvoelt alsof hij werd weggekaapt uit één of ander chic Frans chateau en al een rijk leven achter de rug heeft? Dan is de 15-CLASSIC-260-BRUT-GHV-B misschien precies wat je nodig hebt.


Op deze prachtige handverouderde houten vloer in eik werden zorgvuldig een aantal traditionele technieken toegepast. Zo maken onze vakmensen de structuur van het eikenhout in dit meerlagenparket oud en authentiek, met behoud van de originele hardheid en duurzaamheid.


Antieke knopen


Het zijn knopen die eikenhout absoluut uniek maken. En bij echt oude kasteelvloeren is het hout meteen rond een knoop vaak een beetje uitgesleten. Ook dat effect hebben onze houtexperts perfect kunnen evenaren, met een speciale techniek die wij “Antiek effect” noemen. Bij dit procédé wordt rond knoesten en knopen het hout met de hand weggeschraapt. Zo komen de knopen in je nieuwe eikenhouten vloer nog mooier uit.


Mooi breed …


Planken van 26cm breed zijn dit! Ze maken een statement in uw woning en zorgen voor toegevoegd karakter en een warme uitstraling. En dat alles zonder vervorming of kromtrekken, zoals je wel vaker hoort over massief parket. Dank zij hun stabiele meerlaagse opbouw hebben Lalegno-vloeren in gezonde woningen daar geen enkel probleem mee.


… Maar toch op vloerverwarming


Heb je vloerverwarming in huis? Geen probleem! Ook daar kan dit extra breed samengesteld parket perfect mee om, beter zelfs dan massief parket. Laat het plaatsen in dat geval wel over aan een gespecialiseerd installateur.


Kleur en afwerking? Die kies je toch gewoon zelf!


Een kwaliteitsvloer als deze wil je uiteraard perfect tot zijn recht laten komen, helemaal in sync met je meubels en het kleurtje aan de muur. Daarom leveren wij deze vloer “BRUT”. Volledig klaar om te plaatsen, dus, maar nog niet behandeld met een olie of vernis. Je parketplaatser, of jij zelf misschien, geeft er dan die extra speciale touch aan die hem echt AF maakt.


Met je eigen ogen vaststellen hoe mooi deze vloer is? Dat doe je uiteraard in één van de Lalegno-verdeelpunten!