TTC Roeselare

Tile Trade Center is een belevingsinitiatief van RiPa., groothandel in keramische tegels en parket sinds 1969.

Met deze permanente en professionele tegelexpo zet Ri.Pa. een ongezien concept binnen de Belgische B2B (ver)bouwwereld op de kaart. Een vernieuwende en onderscheidende variant van de gekende beurzen die verwondert en inspireert. Het Tile Trade Center is niet alleen een showroom waar tegelzetters, aannemers en projectontwikkelaars hun klanten kunnen ontvangen of heen sturen, maar is bovenal een plek waar de belevenis centraal staat.

Aan de hand van workshops en opleidingen krijgen vaklui de kans om met de laatste en meest duurzame trends van het seizoen kennis te maken. Bovendien krijgen particulieren de mogelijkheid om er met inspiratie en een gerust hart de juiste tegels te selecteren.

Het Tile Trade Center staat synoniem voor een innovatief en multifunctioneel ontmoetingsconcept, een plaats waar bouwprofessionals hun klanten volledig op maat én in een unieke setting kunnen ontvangen. Het biedt een ruimte waar geïnteresseerden in alle comfort kunnen ondernemen en waar ideeën groeien.

Wie in het TTC een keuze maakt, kiest niet alleen voor een professionele en een buitengewone B2B ervaring maar krijgt er de nazorg die Ri.Pa. hoog in het vaandel draagt zomaar bovenop.

Bij ons vind je:
  • Parket