DE WAEGENEER PARKETVLOEREN BVBA

De Waegeneer Parketvloeren BVBA is een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring gespecialiseerd in LEVEREN , PLAATSEN en RENOVEREN van parket.

 

Marc en zoon Timothy De Waegeneer informeren je graag op een persoonlijke manier over de keuze van je Lalegno-parketvloer. Je bent welkom in de toonzaal gesitueerd in Erembodegem waar je de volledige Lalegno collectie kan bekijken en eventueel stalen kan uitlenen om thuis te bekijken.

De Waegeneer Parketvloeren heeft een eigen plaatsings- en renovatiedienst bestaande uit 5 werknemers die instaan voor plaatsing van parket en 2 werknemers die instaan voor renovatie van parket.

Lalegno-parket is perfect te combineren met vloerverwarming, maar uiteraard dien je goed te weten waarmee je moet rekening houden. Voor correcte informatie over dit thema, ben je hier aan het juiste adres. Dat is immers de specialisatie van De Waegeneer Parketvloeren BVBA.

 

“Lalegno is een gerenommeerd merk voor parket. Als trouwe standhouder van Batibouw zagen we hoe Lalegno zich al snel profileerde tot een sterk merk met uitgebreide keuze. De redelijke prijs gecombineerd met de mooie collecties maakt dat we Lalegno graag aanraden.

We informeren de klanten graag welk parket met welke specifieke afwerking (olie of vernis) ze best kiezen voor hun leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer of project (winkel, bureauruimtes, enz..).”

 

Bezoek De Waegeneer Parketvloeren in de toonzaal te Erembodegem, op bouwsalon BIS stand 4101 of op bouwsalon Batibouw stand 6311.

Bij ons vind je:
  • Accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Parket